søndag 17. juni 2007

Langkawi

Hei hei alle som ikke har glemt oss ut allikevel :)

Nå ble vi VELDIG misunnelige på dere som var på trønderfest på fredag. Hørtes artig ut. Veit jeg kunne glidd rett inn der med en fantastisk trønderbart - en ekte en sådan!

Vi har nå reist fra Langkawi - nord i Malaysia - og ned til Kuching på Borneo. Langkawi er altså et feriested for alle mulige folk, ikke minst Indere eller Malay-indere hvertfal. De gjør seg bemerka om morgenen med å hamre på dørene for å vekke familien på 15 og snike i køen - eller køene, for ser de en kø så sniker de i'n bare for å snike. Ellers er de hyggelige folk ;) Fikk nok av ei bestemor som kom med ei håndfull med shampo, sokker, snacks osv. ..... gikk rett forbi hele køen hvorpå dama i kassen spurte: "Do you want to pay?" "Yes" sier inder-bestemora og regner med å få betale. "Driter vel i de 10 andre i køen, jeg". Fikk et par illsinte blikk fra køen, ikke minst to glødene Brandvik-øyne. Hu gikk bakerst i køen!
Langkawi består av strender egentlig. Den er 1 av 99 øyer nordvest i Malaysia, helt på grensa mot Thailand. Langkawi er den største av øyene og den mest besøkte. Vi ble møtt av et øsende regnvær da vi kom, og det ga seg ikke helt så lenge vi var der. Det ødela litt av opplevelsen dessverre. Er ikke veldig mye å ta seg til bortsett fra sånn standard Syden-ferie-ting som bananbåt-kjøring, paragliding, vannscooter osv. Så går det an å gå i det fantastiske Underwater World hvor de har den beste 3D-filmen EVER ........... NOT! Da filmen var ferdig, tenkte både Laila og jeg at NÅ, ja NÅ begynner moroa, men neida. Da kom rulleteksten ... HEHE. Ikke imponert av den! Dyr og fisker å sånn var bra :)

Vet ikke helt ellers hva det er å si om Langkawi ..... reis tusen andre plasser før du tar turen hit. Det er fint der, men ikke så mye å finne på. Uansett, nå har vi vært der og er glade vi har kommet oss videre til Kuching. Har nettopp lagt oss inn på hotell - det var jo like billig som ei backpacker-bule rett over veien - og har hatt oss en god gammaldags pastamiddag. Magen min har ikke tålt NOE SOM HELST de siste dagene ... kjenner enhver krinkelkrok av doen på Langkawi for å si det sånn .... når man ikke har mer å lese på do, så begynner man å undersøke ethvert hjørne :)

Skal kose oss i Kuching, tror det blir knakandes artig!
Æling og Lailus!

2 kommentarer:

Jostein sa...

Trønderfesten var bra, den. Blei trøtt etter kvart, og tok ein blund, men likavel...

To veker til no, så er eg klar for sol og ferie i Thailand. Gler meg utrulig mykje.

Anonym sa...

Har me høyrt den før? Jostein sovna på fest. Løye med da. Gjorde ikkje så mykje, me klarte oss godt me andre :-)

Satsar på spurtsoling i solarium fram til Thailand. Ser spøkji ut ditta her. Blir vel kalt "lobster" allerede ved dag 2.

Glede meg stort til sjaraffenliv i nokre veker. Har vore travelt, så ditta kommer godt med.