torsdag 28. juni 2007

En liten oppdatering

Heisann!

Vi har kommet oss til Chiang Mai etter en kort stopp i Kuala Lumpur. Vi planla for ca. en måned siden at vi sikkert ville se mer av KL, og DET stemte jo. Veldig flott by. Prøver nok å herme litt etter Singapore med shopping, salg osv. ...... klarer det veldig bra og. Ikke så rent og pent overalt, men i KL kan man VIRKELIG gjøre noen kupp sånn shopping-messig. Bare spør Laila! Vi tok turen på et av de største sentrene i by'n, og jeg "satte av Laila" i en av klesforretningene mens jeg tok turen opp i etasjen som het noe så nett som "IT"! En hel etasje med duppedingser :) PERFEKT!
Har kommet oss til Chiang Mai i Thailand nå, men har bare så vidt begynt å kikke oss rundt. Skal på tur i morra for å besøke damene med ringer rundt halsen. Blir spennende! Vi kommer med en oppdatering helt plutselig, så det er bare å følge med (eller abonnere på RSS for dere nerder!!)

Forresten .... vi har lagt til litt bilder i Kuala Lumpur-albumet hvis noen har lyst å se oss i China Town og Merdeka Square .... og DET har dere jo selvfølgelig! Uten bart vel og merke ;)

Visste dere nerder forresten at det går an å abonnere på albumene også?? Linken er her
Erling og Laila!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Heia! Regner med at dåke har fult program i Chang Mai, men i allefall så var med på ein fantastisk trackingtur der oppe i 4 dagar kor me overnatta i små landsbyar inni jungelen! Heilt topp :) Klem S

Anonym sa...

Hallo igjen.
Me har ikkje vore på nett på ei stund,men no får me det til.Eg måtte jo skriva litt før eg reiser på ferie til Huglo.Plukker,renser og rører jordbær det blir godt til jul.Var på ein gard og kjøpte litt og så var eg og plukka litt oppe på jobben i gårkveld.Ellers er allt fint i heimen.Takk for fine bilder og kjekke kommentarer.
Masse helsingar fra mamma og pappa.

Anonym sa...

hei på dokke to nå e me nett komt him fra oslo ,det blir kj.fint i huset når det blir ferigt,lika sentralt som der dei budde,dokke kjeme te å lika det,skonda dokke him å vara med å mala nå.goe klem frå mamma,hels adle gutane frå oss her i stovå.