mandag 26. mars 2007

Milonga

Aaaah, da var det endelig gjort! Vi har vært på milonga, altså et sted der folk i Buenos Aires går for å danse tango, samba, milonga (danseform) og folkedans. Det var utrolig artig! Kan vel med hånda på hjertet si at det var med skrekkblanda fryd vi gikk ut av taxien foran inngangen. Grunn: Begge hadde en formening om at en milonga var mye likt en nattklubb hjemme Norge, litt dunkel belysning med bord rundt dansegulvet, men neida! Vi ble møtt av en mann i dress som lukka opp døra til taxien og kelnere i stilige dresser og hatt! HEHE, prestasjonsangsten kom litt krypende. Inne var dansegulvet opplyst, og små border rundt i salen.

Enrique og Eliana kom slentrende ca. 10 min. etter avtalt tid (01:30, de starter seint, ja ... og holder det gående til 06) .... sikker på at de gjorde det med vilje for å skremme oss litt :-) Gikk inn og satte oss ved et ledig bord. Etter litt vin var det bare å hoppe i det, vår første tanda (4 tangoer etter hverandre, eller .... vi dansa bare 2). Hva skal vi si? ..... det gikk greit, men det var jo så inni gamperæ..... trangt på dansegulvet. Hadde blitt advart, men trodde det skulle være litt mer plass ..... jeg har jo blitt en ekspert på å gå uten for mye dilldall-triks med armer og bein :-) .... neida, her var det bare å trimme hjernen og ta fram det ene trikset etter det andre. Vel, vel ..... kan ikke skryte på meg det. Fikk til noen .... og vi dunka bare borti en gammal mann et par ganger. Tror han hadde glemt gåstolen sin :-) Vi skal helt klart tilbake til en milonga, om det blir her i Buenos Aires eller i Montevideo.

..... så var det tangoshow kl. 02. Det er bare å ta av seg hatten. Fader de kan sakene sine!

Kan si at dansing er myyyyye morsommere og bedre enn jeg hadde trodd. Ingen hemmelighet at jeg ikke er den store danseløva, men nå kan jeg vel bare si at alle par bør ta seg en tur på et eller aant dansekurs. Bra for sjela!

Æling og Lailus

PS! Vi hadde nok fått litt feil forklaring av Eliana når det gjaldt milongaen. Spurte om vi kunne ta med verdisaker og ha liggende ved bordet. Hun la ut om at det hadde blitt mer stjeling de siste årene, så vi lot kameraet ligge hjemme ..... LURINGENE. Tror aldri jeg har sett så mye video- og fotoapparater noen gang. Så, dessverre, ingen bilder fra milongaen denne gangen :-(

3 kommentarer:

Anonym sa...

Flittig på Bloggen Mr. Burnbay!
Helsikken, tok den ikkje før no. E det slutt på karneval der nere? Eg vil ta til ordet for mer karneval i bildegalleriet!!! No som dåkke e oppe å går på tangoen, e da vel berre å klina te me samba?
T

Anonym sa...

Hallo.
So flotte bilder men eg lika ikkje dei kvite fiskane.Me har finare fiskar i sjøen rundt Huglo og Halsnøy. Det er so kjekkt å vara på tur sammen med dåko.Her heima har me nydelig ver det er nesten sommar.I morgon skal me feira Kåre.Snart er det din tur Erling.Kanskje me får senda ei helsing dersom nokon har data me kan bruka.De ser veldig forelska ut stemmer det??? Kosar de dåko???
Klem fra mamma og pappa i kveld og!!

Anonym sa...

Så gøy.... hvordan gikk det med de høyhælte skoene da Erling??? funka de?


:-)

Neste gang dere skal danse tango så kan dere danse med kamera rundt halsen. En japansk skikk vel og merke, men den kan fort bli internasjonal hvis dere slenger dere på trenden - og vips, så får vi se at dere syns det er artig!

Vi øver hver eneste dag, 3-timers økter på brudeveivals, og vi er rett og slett dritgode... eller????

Kanskje dere kan kle dere ut, og ta valsen for oss???

Håper alt er stas på tur, vi har det fint her! Det er sol og vår og varmt og deilig!!! Ingeborg er større og det er Torbjørn også ;-)

klem fra Thea