torsdag 22. mars 2007

Folk og fe i Buenos Aires

Hei igjen!

Her er vi enda en gang. Fortsatt noen som skriver kommentarer, kanuuuuuun! Veldig kjekt med livstegn himante som Laila sier :-) ..... Her i byd'n går det i tango for 2 hver dag. Har privatlærere (Eliana og Enrique) som er voldsomt flinke .... prestasjonsangst de-luxe. Neida, det går faktisk veldig greit. Ikke helt lett å huske alle trinnene og samtidig unngå å tråkke Laila for mye på tærne. Det går i ocho medio, ochos, basic step, basic cross step, ocho cortado etc. etc. ..... og det skal en stakkars mannehjerne klare å huske!! Makan! Måtte stå opp igjen etter å ha lagt oss i går for å sjekke hvordan vi tok en ocho cortado. Drømmer jo fader meg om tango!! For mye kanskje?!?! I morgen er det den store testen, skal på Milonga og teste ut muuuuvsa .... kan jo bli et syn :-) Gruer-gleder oss til det! Skal se om vi ikke får filma litt sånn at dere får sjekka ut muuuvsa og kanskje gi terningkast! DET hadde vært no det!

Ellers ..... no aant viktig som har skjedd ?? ..... nei, dagan går nå i tangotimer fra 11-13, kafé etterpå, gå litt rundt i byd'n osv. osv. ...... mens folk hjemme går på jobb :-) Jo, vi har det flott! og nyter det max! Er ganske interessant å sitte og studere folk, er helt likt som hjemme ... travle folk, tynne og tjukke folk, tiggere osv. Noen tiggere får en pesos og to, mens andre bare vil ha matrestene .... de som har fått matrestene liker aller best å stappe hele sandwichen i munnen rett over bordet ... sånn at tomatene og majonesen renner fint ut i munnvikene og ned på bordet ...... så sånn er det.

Driver å laster opp flere bilder, men det går litt tregt. Bare å følge med på bloggen! Har litt tangosnadder på lur :-)

OOOO, ble svindla idag .... ikke rare summen, men allikevel. Skulle betale taxien vettu, og 10-ern kom rett i retur. Falsk seddel! Pokker ikke lett å se, så nå er det full sjekk av alle sedler vi får igjen. Heldigvis bare 10 pesos, som er ca. 20 kr. Dør ikke av det! Er forresten ganske digg å kunne ta taxi over hele by'n for ca 20-30 kr. Sånn sku' det vært hjemme og, ja!

Forresten .... noen som sliter med snømåking fortsatt???

Et lite tillegg helt på slutten ..... Laila sjekker om det er kommet kommentarer flere ganger til dagen, og her er et lite utdrag av en kjapp samtale vi hadde for noen minutter siden: "E de' nogen flærr så har skreve? ..... Veit ikke, du får sjekke ....... ooooooooo, nå e' det åtta kommentarar! ..... Det var det før og, det ......... åååååå, då blei eg falskt gla'! HEHE, så det er bare å skrive kommentarer så blekket spruter, så slipper jeg å se Laila falskt gla' igjen ;-)

Me snakkes!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Laila og Erling.

Håpe dåkke kose dåkke!
Ser dere har det koseligt.
Masse flotte bilder dåkke har lagt inn. så masse gøy å se.
Her i kr-sand er alt bare flott,har det greit,og idag var det nydelig vårvær m deilig sol.Men vel langt ifra det som dere har der dere er;)
Dere får kose dere så masse begge to,og lykke til videre på svippturen;)

Masse klemmer fra alle sammen her

Jostein sa...

Ser verkeleg fram til å sjå dåke danse tango. Viss mulig så må dåke få lagt ein film av det. Har jo sett på tango på tv, og eg føler eg må advare dåke mot dei der nakkekasta. Kan få whiplash-skade av mindre enn det.

Elles kan eg melda om riktig så bra ver her i Stavanger, slett ikkje noko snømåking her no. Føler våren er rett rundt hjørnet, så eg trur eg snart må børste støvet av grillen og handla inn litt godsaker.
Kan forresten nevne at Bigbang har komt med ny plate. Blir bedre og bedre dess meir eg høyrer på det.

Jostein

Anonym sa...

Fredagskveld kjekkt med ei helsing?
Eg og papen set no her allt som vanlig me ser no litt på tv.Men me må jo sjå om de har skreve noko te oss alle.Me gled oss te å sjå dåko dansa tango.Borghild med fam.er i Danmark.Litt snø enno i hagen men snøklokkene blømer ved husveggen.Rådyra et tulipanane.Eg skal jobba i Sandvika lørdag og søndag.Kos og klem fea mamma og pappa.

Anonym sa...

Hei hei, ser at dere koser dere masse:-) Har vært i københavn i helga, men det er nesten mer slitsomt å reise med to barn enn å være på en skikkelig fylletur, hehe..Henriette løper avgårde hele tiden, hun har mye hun skal sjekke ut.Men det var badeland på båten så vi var der til vi ble skrukkete på hendene...Da likte hun seg og holdt seg i ro der, vann er en ypperlig barnevakt det:)I dag har vi tatt frem hagemøbler, så nå er det VÅR!Så på de fine tangoskoene dere hadde kjøpt dere, blir kult når dere kommer hjem og skal ha en danse oppvisning for oss.. Ellers er det ikke så mye nytt, jo Henriette har begynt å syklesom bare det for hun skal trene sånn at hun skal få seg crosser hehe..Må ta av støttehjulene først tenker jeg så vi venter litt til.Jeg og ungene reiser til Huglo i påsken, blir der de første dagene, så bor vi hos Bjørn og de resten av ferien når Thorbjørn kommer på onsdag.Blir vel noe crosskjøring tenker jeg:-)Dere får kose dere videre, takk for fine bilder, er såååå bra:-) Stooor klem fra alle oss fire i tanumvn.