torsdag 26. april 2007

Tilbake til sivilisasjonen!

Endelig ute av Cuba! MA ikke misforstA oss helt da, men Cuba var litt slit. Internett var bare A glemme. Regner med at all "bAndbredde" blir brukt til A holde sjefen sjOl i live ..... eller no', maten var mildt sagt RAEvva. De har jo ikke rAvarer. Nei, Cuba mAtte vi fA med oss, men det er godt det er unnagjort.

Folk er veldig hyggelige, ikke minst de vi bodde hos. Lagde faktisk god mat og, med det lille de hadde. Vi fikk med oss Havana, Guanabo (ferieplass for Cubanere og 2 nordmenn) og Varadero (ferieplass for turister). Varadero ble det ikke mindre enn all inclusive hotell. Orka ikke stresse mer, sA budsjettet mA undersOkes ;-)

Blir bare kort innlegg nA .... skal bytte hotell her i Playa del Carmen (ja, vi er tilbake etter 7 Ar) pA fredag og der skal det visstnok vAEre trAdlOst. Har ikke tAlmodighet pA nettkafé. MOtte pA en svenske som driver flere hoteller her som ga oss en gudd pris pA et rom de hadde ledig. Kommer mer info da ..... mAtte bare gi livstegn siden noen ble litt bekymra her ;-) Takk for alle hilsener forresten ........ vi blir saa glade!!

Tada fra Erling og Laila i varme og deilige Playa del Carmen (og normal mat igjen, takk og lov!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei, ja jeg hadde mamma på tråden før i kveld og hun lurte veldig på om dere var i live....godt å høre fra dere igjen:-) Snakkes;-)

Anonym sa...

Heisann! Hommersåk kaller! Ser at alt er vel te tross for at den tynna lufto har gjort at dåke ikkje kan skriva æ, ø og å lengre.

Her er alt vel og bra. Har gravd opp halve plenen og sådd ny. Tempen e glitrande så no ska snart trampolinen ut igjen. Kim so gleda seg mest av Tobias eller meg te da e neimen ikkje lett å veta. :-)

Jobba iherdig med å finna ,meg ein båtplass her ute og har no begynt å drøsa med hyttefolket. E båtsjuke itte gammalt. Tenka seg te at heima i naustvågen so betale pappa 350,- pr år, her ska de sikkert ha 60.000,- i håndo + et par tusen pr år. Folk e galne.

Ellers så står Viking med 0-3-0 og pukongen tippa grisedårligt. Alt e med da vanta med andre ord.

Fekk kort igjen fra dåke i dag. Kjempe. Sendte et i retur... ;-)

Kos dåke!

Thomas

Kjell Ivar sa...

ATTE!!!!
Tåmazzzen har fått kort og ikkje me?? ;-)

ellersen så har eg planar om å skifta frå pigg til vanlege dekk i morgon, før familien tar ei langhelg i sunnhordlandsområdet, til perlo på måndag, ellers hjå mammo/farmor. blir kjekt da, høgtrøkk og skyfri himmmel, ein problemfri kvardag i goe venners lag.

Forresten: Selde dei sånn cuba-sjokolade på cuba? sånn goe med litt krisp inni og raudt glanspapir med sølvbokstava utanpå....?

-Og erling: denna gongen treng du ikkje kjøpa den grusomme tequilaen med deg heim altså!

Hau hau, saining åff!
kjellivar

Anonym sa...

DER VA DE ENDLIG
Kjekkt å høyra frå dåko igjen
me har venta og venta.Koselig med ein prat.Allt vel heima. Borghild og fam. skal til Sverige i morgon
det er litt ekstra fri på mandag pluss tirsdag.Me finn nok på eit eller anna 1.mai pleier jobba den dagen.No er det matpakke laging.
Helsing mamma og pappa.