lørdag 28. april 2007

Det hærre facebook greiene asså!

Tar jo helt av ........ alle veit jo hvor ting VIRKELIG skjer: http://lailaogerling.blogspot.com!

Ellers går dagene til soling og bading ...... intet nytt fra vestfronten! Eller jo! Vi skal ut å ha oss tequila nå ..... en bedre enn den jeg kjöpte sist :-)

Erling & Laila

6 kommentarer:

Anonym sa...

Facebook kan eg nada om. Tenkte bare eg sko fortella om nåke som står i dagens Stavanger Aftenblad.
To jenter (Hilde Moi og Mari Hove)reise verden rundt for 80,- dagen til mat og overnatting. I dag snakka de om Argentina og om det å ta Tangokurs. Da kan me jo alt om :-)

Et par sider lengre framme så e da ei sia om Valencia (ikke de to jentene). Her skrives det om at Valencia har fyrig sjarm og et hett natteliv. Det som fenget min interesse var rett og slett overskriften: Sove? Ikke i Valencia! Hehe, det vet me jo alt om etter vår fotballtur der nede :-)

Da var alt for no. Ta da tålig med Tequilaen.

Anonym sa...

Hei Laila,du må passa bedre på tingene dine,du har jo erfaring med det,va nå ikkje så farligt ska leva dei så sele kler og,hadde sikkert meir bruk for dei enn deg,kjekt å høyra frå dokke,venta på bilder eg nå.Helsing meg du vett vel kim så skrive her

Anonym sa...

Halloen på dokke
Goa vèret e komt her og, så bra!!!
Nå har familien på Randaberg gått te innkjøp av sykler.Nå blir det Randaberg rundt på oss, kjente det i kroppen itte første bakken,det blir nok bedre etter litt trening ja....
Va en tur i Oslo sist uke. Har begynt på Finansskolen og skal ha eksamen om en mnd så nå e eg snart ei skikkelig finansdama!!
Va på besøk hos Elin og Vegar. Dei hadde det kjempe koseligt. fekk og sjå de nya huse deiras, så kjekt. Hørre de komme ned te dokke.... sko ønska det konne vore oss og ja..
Ja me har fått oss hytta på Bokn, den gamle gården te oldemor. Overtar 1 juni.
Glede oss masse te det.

Savne dokke masse ja, ikke såååå lenge dokke komme him nå.. Kjemep gla i dokk!!
Tusen takk for nytt kort
Stor klem Lene

Anonym sa...

Hallo Erling og Laila.
Søndagshilsen fra oss og.
Og tusen takk for kort.Har jobba i Sandvika i helgen.Det er fint å vera på jobb og kunna sitta ute og sola seg og attpåtil tena pengar.
Pappa har skifta dekk eg har vaska dei han tok av.Takk for flotte blomster bilder.
Da kjeme snart ei ny helsing fra mamma og pappa.

Anonym sa...

Heisann.

Moro med kort! Gler meg til summaren eg og. Blir nok sabla moro.

Må berre mobba litt. Prikka inn 11 rette i helgo, samstundes som tippelaget kun klara 9. Hmm. Likar utveklinga. Jostein blei litt sur då den siste målet kom inn som gjorde at dåke mista 10aren. Klarte ikkje å styra meg, og begynte og le (litt). For å gjera historien komplett, blei eg ikkje akkuratt rik, men moro likevel.

Stilige bilete dåke legger ut. Incacola såg spenstig ut.

Anonym sa...

hei hei, Facebook er jo kjekke saker, men må jo innrømme at jeg er innom hos dere hver dag og sjekker bloggen:-) Takk for kortet hilsen Aleksander og Henriette:-) Vi var i Sverige i helgen, det var deilig vær..Kos dere videre, nå er det natta her, klem fra storesøster;-)