mandag 9. april 2007

HIPP HIPP HURRA


GRATULERA ME DAGEN!!

ERLING E 33 ÅR Å GAMMALE MANN. MENS EG E EI ONGE MØY!! :o)
ME FEIRE DAGEN I CUSCO I PERU!!! Å DET E SLETTES IKKJE VERST..... HOS MEG SKA AN FÅ SEG EI GOE VARME STRIKKAHUA I GO INKASTIL!!!
GRATTIS IGJEN KJERESTEN!!!


Goe klemmar fra laila

10 kommentarer:

Anonym sa...

Aldri meir 9.april sa dei etter krigen, men du Erling er et særdeles godt eksempel på at selv 9.april kan bringe noe godt med seg. Samme dag som deg og også i 1974 ble selveste Jenna Jameson født. Faktisk er også Hugh Hefner født 9.april.....hmm, Erling, har du en fortid du fortelle om? .. :-)

Ha en fortreffelig dag!

Thomas

Kjell Ivar sa...

Gratla med dagen lingelingen!!

Logga på her eins ærand for å bringa lukkeynskjer!

Er på lilly hammer i påska, drar heim i morgon, har blitt eit par skiturar, mykje svigerfamilie og litt vin. God tur vidare, og så håpar eg det rekk å kjema hit 18nde augusti, da e då da skjer!

Anonym sa...

Gratulera så masse med dagen, Erling!!! Rekna med Laila har bakt nåke godt i anledning dagen :-D Ha ein kjempefin dag, begge to!!
Nå nærme påskeferien seg slutten her på heimlige trakter. Har hatt da kjempefint - med ymse opplevelsa. Vestlandsfanden va jo ein av di. God gång på perlo, som vanlig. Og da funka med champis i den sammenhengen og ;) hehe Lure forresten på om di måtte øvenatta i hagen te nåken? http://www.haugesunds-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070407/NYHET/70407002/1010/AKTUELT Jadda.......
God tur vidare, og god feiring :-D

Go' klem

Anonym sa...

Gratulerer med dagen.. Håper dere får ein strålandes tur videre. Ser dere blant annet har vært i Buenos Aires,,,og kan og skrive under på at det er en fantastisk by...
Hilsen Remi Sjo

Anonym sa...

Hallais!! Ser ut så dåko har da kjempefint!! kosa dåko masse på turen..er innom og kikkar på dåko rett som det er, eg og ;o) og gratulerer så mykje med dagen, Erling!!

Anonym sa...

HAPPY BIRTHDAY TO US!!!!!

Håper du får en fin, fin bursdag du også. Fryktelig hyggelig å få bursdagshilsen i retur fra det stor utland.

Klem fra Gyro

Anonym sa...

Happy "belated" Birthday, Erling.
(Better late than never :-)
Hope u had a great day.
Hugs from
-WeNDy-

Anonym sa...

Hei på deg Erlingen!

Du veit jo at eg ikkje alltid har kontroll på bursdagsdatoar... Denna gongen hugsa eg deg heile dagen og tenkte på deg opptil fleire gonger.. :)Men eg hadde den store barnedåpsdagen(ungen til Bodil) og kjem-eg-til-å-rekka-flyet-til-oslo-dagen og eg kom meg aldri på PC`en for å senda gratulasjonen. Den kjem nå som ei gratulera-med-overstått-helsing. Håpar dagen var super og at strikkaluo frå na Laila varma godt der oppe i fjello.

Fortsatt god tur! helsa kjerasten.
bentemmmm

Anonym sa...

Gratla vel overstått med dagen!!
Ha en fortsatt fin-fin tur.
Ikke misunnelig i det hele tatt... :-)

Jostein sa...

Gratulerer så mykje, gamle ørn!

Jostein