fredag 6. april 2007

Montevideo

Halloen!

Ja, hva skal vi si om Montevideo? Det var en flott by, men vi var ikke så heldige med været ... regn, regn og atter regn. Til og med dama på reisebyrået var helt i sjokk :-) Men vi kan vel ikke regne med å reise jorda rundt uten en liten regnskvett i ny og ne.


Vi traff igjen vår kanadiske venn Jason Gavriel. Trivelig fyr som er glad i mat! Han tok oss med på en restaurant der vi kunne få "all you can eat" som Jason ville sagt det. Han er veeeeldig opptatt av mat :-) Det viste seg å bli en artig opplevelse når kelnerne så pesos-fortjenesten forsvinne etterhvert som Jason spiste. Dæven han heiv innpå! Til slutt sa de bare stopp og ble dritsure. Makan til service!! Ellers viste han oss rundt litt i byen. Han hadde vært her tidligere og hadde en del tips.


Så til hotellet! Bestilt på vår venn hostelworld.com (som jeg nå har blitt gullmedlem hos!! .... etter to bestillinger, like lett å få gullmedlemskap som å få gullkort hos Esso). Det så veldig bra ut på bildene på nettet, men det viste seg å være ganske crappy! Fuktig og rå luft og det lukta gammalt innrøyka blææææh! Skulle bare være der i noen få dager så vi gadd ikke bytte. Kom dit seint på kvelden, så det var ikke særlig lurt å sprade rundt.


Ellers om Montevideo .... hmmm .... jo, det var masse tiggere, søplehester (ikke søppelbiler), byen er trygg å ferdes i så lenge du går de rette stedene og den føles veldig europeisk. Kan anbefales! Dersom man har lyst på strandliv, er det bare en kort busstur unna!


Så sånn var det der!


Erling og Laila


Bildene er her.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei....
Det er kjempe kjekt og lese bloggen deres... Og følje med dere på turen....
Det ser ut som at dere har det kjempe arti...
Ønsker dere ein god tur videre.

Helsing Onkel og Tante i Høylandsbygdo.:)