mandag 28. mai 2007

PHI PHI

Så va me der alså.....på THE BEACH......i sjølvaste Leonardo Di Caprio sine fotspor... Laila fikk skrive den begynnelsen :) Grytidlig opp (dvs. kl. 7, og det er tidlig når man har fri tenk) og avgårde Kåre med pickup-truck alle fire. Speedbåten gikk kl. 9 og vi kosta utover ”fjorden” mot Phi Phi-øyene.

Første stopp var Hinklang der vi fikk utdelt maske, snorkel og svømmeføtter. Vi hoppa uti og ikke før hodet var under vannet begynte guiden å hive brødbiter uti. To sekunder og vi var omringa av tusenvis av småfisk som spiste febrilsk! Elin mener de begynte å spise på henne og :). Det var vanvittig artig ... kjente det prikka på hele kroppen. En god halvtime her før vi speeda videre til Loh Sa Mah bay der det var mer snorkling. Så snabelfisk (det kaller hvertfal vi’n) og masse koraller i det krystallklare vannet.

Så bar det til hovedattraksjonen: Phi Phi og The Emerald Maya Bay Lagoon der deler av ”The Beach” ble spilt inn. Stranda var like flott som i filmen, helt kritthvit sand. Vi ”posa” så bra vi bare kunne og Vegard og jeg var enige om at vi gikk Di Caprioen en høy gang :p Stranda ligger på den minste av Phi Phi-øyene som heter Phi Phi Lay. Den største øya heter Phi Phi Don. Før lunsj hadde vi en kort stopp på Monkey Bay der vi fikk mata apekatter. De var ganske bevisste i matveien. Tok først litt bananer, men med en gang noen kom med nøtter, var det førstevalget. Og ikke nok med det, de tok bare de beste nøttene. Levde som konger spør du meg!

På Phi Phi Don hadde vi en kjapp lunsj og en lyndukkert før vi freste avgårde til siste stopp som var Khai Island, en knøttliten øy med hvit sand og palmer. Her hadde vi god tid til avslapping og bading. Paradis!

Klem fra Erling, Laila, Elin og Vegard

Ingen kommentarer: