mandag 28. mai 2007

Elefantsafari, partay i Patong, FantaSea og hadet på badet Thailand!!

Hei igjen........

Nå e me på bloggaren igjen for å gi den siste oppdateringen før me imårå reise fra Thailand for denne gongen. Eg å Erling reise tiligt om måren å Elin å Vegard reise på kvellen. Eg tippe det blir et tårevått farvel for systrene snuse! :o) Men gutane e jo drilla i den alvorlige situasjonen så utspinne seg ein del gonger iløpet av et år så beredskapen e på topp den alså..... Me får håpa di klare trøstejobben denne gongen og. Det e kje bare bare å sei hadet i familien Eide. :o)

Det me har bedreve dei siste dagane oppsumere me så her:

ELEFANTSAFARI

Dette va kjekkt. Men eg må innrømma at det va me skrekkblanda fryd når eg fysst satte meg oppå den store dumboen. An va sjikkeligt høge alså. Men når me blei vane me an så blei me jo så tøffe at me tilåme satte oss ner på nakken på elefanten mens han mannen så egentlig va førar tuttla på siå å tok bilder av oss. Vegard va ikkje så tøffe at han vågte det, men så får jo han hjerteinfarkt av ein ein pitteliten gekko og då. Eller ein frukt så ligge på veien så kan ligna på noge skummelt........ jaffal i hans håve...... Me ler oss ihel av alle redselsutbruddene hans så skreme vete av nesten alle gjestene her i Bang Tao Beach......... Uansett, Elefanten sko ta oss me på ein times tur djupt inni jungelen.......... noge så kan diskuterast då me hørte både trafikk å folk så snakkte i buskane. Men me va enige om at det va ein fine tur alle mann. Kikk på bildene her!


PARTAY I PATONG

Me måtte jo ha ein sjikkelige utskeielse iløpe av denne ferien då. Det har vore vanskeligt å få te å me har følt oss sjikkeligt gamle der me har sege te sengs i 12 tie å opp igjen te frokost kl 8. Men eg ska lova dåkke at denne varmen kan få kin så helst te å kasta inn hånkle. Solbrillene dogga å ein hive itte pusten når me trakke utforbi rommet om måren. Dei fysste dagane trudde eg å Erling at det va skodda kvar måren...... men det va visst barre dogg på rutå......... ...te vanligt e me smarte alså!!! :o)

Partaye i Patong tok seg opp ittekvart så me fant ein plass så va brukande. Live band i bjunnelsen å litt disco, men helst tecno.......Me trur det e poppis her i Thailand, for det spelest tilåme te frokost i ny å ne....... merkeligt!!

Me prøvde ymse drinkar å fant ein blå liten shot så blei ein slager rondt bordet!! Om nogen fekk for masse av den må dåkke vurdera individuelt ut fra bildene..........å det seiest jo at et bilde seie mær enn tusen ord.......... Kikk her!


FANTASEA

Dette e ein underholdningspark på Phuket. Me liksom fokus på Thailandsk kultur. Det va litt som ka så helst tusenfrydpark me spel å boder. Det va veldigt fint der inne å me seig rondt å kikkte på både folk å fe. På kvellen va det Show. Å me fleska te me gold-seats for å sjå best muligt. Angra ikkje på det. Det va knallbra. Blanding av musikk,dans, akrobatikk, illusjonsshow å elefantshow. 17 elefantar va i aksjon på scenen på det mesta. Me hadde ikkje lov å ta bilder der inne så det va dommt, men for spesielt interesserte så kan di ta ein telefon te na Elin å Vegard fra onsdag av..... :o) Ohhh, åsså holdt me ein pitteliten tigeronge. Kan tru den va herlige. Me ville hatt ein sånn ein :o) Bildene fra parken ligge her!


BYE BYE PHUKET

Me reise alså avgårde igjen imårå. Elin å Vegar ska him igjen te kvardagen å me sette nasen mot Jakarta i Indonesia. Me glede oss masse te det. Her pøsregne det noge så inn i granskauen og idag så det gjere ingenting å forflytta seg litt. Vekene her har vore knallkjekke å det har vore jysla kjekkt me selskap. Så nå e det bare te gleda seg te dei tri musketerer komme i juli. Me seie hadetbra te Thailand for denne gongen å go tur him te na Elin å Vegard. Å tuuuuuusen millionar takk for at di kom å traff oss!!

Goe klem fra Laila og Erling

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei nettopp ferdige med å sjå på bilder,dei va kjempefine ser ut så dokke har det kjekt,vetkje om eg hadde voga meg på elefantryggen,el ha ein tiger i fongjet.goe klem frå mammå

Anonym sa...

Hei hei har sett på bildene nå , for en gjeng på byn hvertfall han som kom fra en verna bedrift hehe:-)Hørte dere skulle videre og hilse på Bjørn Blokhus. Elefantsafari så litt skummelt ut..Her hjemme har det regna i hele dag:-( Skulle visst gjøre det noen dager fremover nå, men da blir vi kvitt alt blomsterstøvet hvertfall. God tur videre, klem fra Borghild.

Anonym sa...

Hallo igjen.
Da ser kjekkt ut elefantridning og drikke fest!!!!!!
Han der fra verna bedrift kjenner ikkje eg!!! Oppfør dåko skikkelig hos ambasadøren!!!!
Berre noken formanande ord heimanfrå!!!.
Det er koselig å følga dåko på turen me er liksom med.
Har passa Henriette i dag det var planleggingsdag i barnehagen me har farta rundt med Rohdodendron fra Huglo til gamle og sjuke.Alle vart glade.
Varm og god helsing fra mamma og pappa.