mandag 23. juli 2007

Slutt på Thailand-oppholdet for gutta boys!

Slutt på ferien for Jostein, Odd Arne og Stian .... eller de har vel litt ferie igjen, men Thailand er slutt for denne gang. Tror alle er veldig fornøyde, eller hva sier dere karer? Var litt ymse vær i begynnelsen, men humøret har vært på topp uansett ...... er jo bare å lese om den begredelige sommeren hjemme, så blir vi glade :-p Det blir litt merkelig at de reiser hjem nå etter tre uker. Har satt kjempestoooooor pris på selskap!!

Tenkte å ta en liten oppsummering av de siste dagene .......... hva skal vi si? Det har blitt mye dykking ..... hvertfal på noen. Andre har latt dansefoten få fritt utløp og det resulterer ofte i at man blir sengeliggende dagen etter :) Når det gjelder dykking, så ble det jaggu dypdykk og Peak Performance Bouyancy (bli flink å flyte rundt under vann på norsk) på Jostein, Laila og Oddik. De to dykkene er valgfrie på Advanced-kurset så nå er det bare tre dykk igjen før de er proffe. Stian læksa'n litt etter en ørliten dehydrering. Mange timer på stranda uten nok vann har alvorlige konsekvenser Mr. Bakke!





Ellers har vi hatt en tur til øya Nang Yuan rett utenfor Koh Tao. Det er rett og slett ei perle! Makan til paradis!! Kritthvite strender med vann på rundt 30 grader. Kan godt leve med det :) Hva mer har vi gjort? ............ jo - slappa av, spilt litt biljard og minigolf, men det trenger vi ikke å utdype (if you know what I mean) ........ Oddiken vant i minigolf og det resulterer i ymse kommentarer :) Han er god i golf - han skal ha det! For alle som skal til Thailand og ikke helt vet hvor dere vil reise - dra til Koh Tao!!! Kan godt stikke innom Koh Samui og Koh Pangnan, men ikke vær der så lenge. Kom dere til Koh Tao! Ikke mer å si om den saken.


Nå bor hele bunten på et hotell rett utenfor flyplassen i Bangkok. Har tatt båt og buss i hele dag, og kom fram til hotellet i halv ni-tida. Har brukt kvelden på å teste ut snooker .......... jækla vanskelig! I morgen er altså dagen der da Stian, Jostein og Odd Arne reiser hjem mens vi retter nesa mot Laos. Har billett og hostell der i fire dager. Etter det har vi planer om å ta for oss Vietnam, men som vanlig har vi ingen detaljer. Me tar det som det kjem!




For de som vil se litt på bilder, klikk her!


Vi kommer tilbake med en oppdatering fra Laos eller Vietnam.


GOD TUR HJEM STIAN, JOSTEIN OG ODD ARNE!!


Erling og Laila

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaja, heime igjen. Takkar for ein strålande tur. Dåke får kosa dykk vidare i Laos og Vietnam. Heime er det meldt regn heile helga og levlig tempratur for isbjørner. Brann kamp i kveld. Forventer at dei rundspeler viking. Heioghå

Anonym sa...

Hallo igjen.
No er me på besøk hos Astrid og Albert. Tusen takk for prat i dag Erling det var kjekkt og snakka med deg. Her på Huglo regnar det i dag og det såg me at det gjorde i Stavanger og. Der skulle det vera gladmatfestival den regna og bles vekk.
Kos dåko masse me lengtar etter dåko.
Masse helsingar fra alle her.
Klem fra mamma og pappa

Anonym sa...

Hei, koselig og snakke med deg Erling selv om det ble litt brå avslutning siden jeg hadde Henriette som maste ved siden av meg.Vi er i Sverige fortsatt og blir her en uke til, men det er ikke noe sommervarme her akkuratt, har vært 16 grader i dag og litt blanda vær med sol og regn og vind, men det er jo fri hvertfall:-)). Kos dere videre på tur, stor klem fra oss 4, hejdå:-)