torsdag 23. august 2007

Forsinka Bangkok

Jaja .... som kanskje mange har fått med seg så har vi altså tatt en liten snartur hjemom for å gå litt i bryllup og ikke minst overraske hu mor på 60-års dagen! Hun ble tatt skikkelig på senga da vi dukka opp på døra med ballonger og 60 røde roser :) Koste oss da!

Så til Bangkok! Ble faktisk litt positivt overraska over den byen. Alle vi har møtt på har sagt "MAX 2 days!". Hehe .... var jo der ikke no lenger enn det, men den ene dagen vi vandra rundt i by'n var veldig bra. I tillegg fikk vi jo med oss feiringen av dronningen sin bursdag. Heilt utruleg ... hvertfal OKEY! Fyrverkeri og greier. Kjekt det ;)




Ellers fikk vi jo med oss den berømte backpacker-gata "Thanon Khao San" som ble mest kjent gjennom filmen "The Beach" med Leonardoen. Artig å ha sett'n, men veldig lik mange, mange andre shopping-gater i Thailand. Fikk kjøpt alt mulig, inkludert ID-kort av ymse slag. Tok bilde av det og fikk noen litt skumle blikk .... men det gikk bra det og.



Før vi tok turen tilbake til det mest ikke-backpacker-hotellet vi har bodd på, Novotel ved flyplassen, så ble det selvfølgelig tempelbesøk med en liten fem minutters be-seanse med røkelse og det hele.

Nei, Bangkok var ikke så ille som vi hadde venta. Trafikk - JA, men ikke no verre enn f.eks. Hanoi og Ho Chi Minh. Tar gjerne turen innom igjen, men følger nok rådet "MAX two days" uansett :)

Ble som sagt litt forsinka det innlegget her. Sitter for øyeblikket godt i sofa'n hos Lene og Trond på Randaberg. Leiligheten vår er leid ut så det var jo litt rart å komme hjem til Stavanger og være på overnattingsbesøk ..... men det går det og! Veldig kjekt å se turtelduene på Randaberg igjen!!


Bilder fra Bangkok er HER og bilder etter at vi er kommet hjem er HER.

Erling og Laila .... hjemme - gode og mette :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo igjen!!!!
Det var flotte bilder enno ein gong. Eg måtte jo grina no og eg når eg såg videoen.De e kjekke!!!
Helsing til alle kjente.
God helg fra oss på austlandet.
Mamma og pappa.

Anonym sa...

Hei, høres ut som dere koser dere i Stavanger selv om det er litt kaldt på dere.. Vi har hatt en slitsom helg, var i Kiel fra torsdag til lørdag og rett på jenteparty på lørdag:-) Men veldig kjekt:-)) Så på bildene og videoen en gang til, det var jo SÅ BRA!! Kos dere i Stavanger så snakkes vi snart igjen:-)

Anonym sa...

Tuuuuuusen takk for besøket! Knallkjekt å sjå dåke igjen!!!! Håpa krabben smakte, og kos dåke så masse med bryllupshelg :-D
Snakkes igjen på søndag ;)
Gooo klem