tirsdag 18. desember 2007

GOD JUL!

Steike så tida går! Nå er det slutt på reiseeventyret vårt :-( Vi kunne sikkert reist i et år til. Det er jo så mye å se der ute i verden. Uansett så er det jo bare å spare litt og hive seg på flyet, sant??

Nå som det nærmer seg slutten av året må vi jo ha en liten oppsummering. Det viktigste er å takke alle som har fulgt med oss på turen. Det har jo vært så kjekt å få hilsener hjemmefra, enten det har vært om snømåking i februar (unntatt Bente da :-)), Thomas som beundrer store maskiner, Foss-familien som sykler på Randaberg, Mamma som vil ha flere blomsterbilder, Odd Arne som skryter hemningsløst om sine tippebragder, Brann som vant serien (ufattelig), Nicolay og Synne som spiser godteri og pizza , Elin som drikker muggevis med Sangria +++++TUSEN TAKK! Har følt at vi har vært litt nærmere hjemme.

Hva skal vi si ellers?? Det blir nok litt rart å komme i gang igjen med daglige gjøremål. Opp tidlig om morgenen og greier! Ikke helt vant til det vi :-) Skal nok gå seg til det og, men det tar nok litt tid å bli "akklimatisert"

Ja, gurimalla....eg måtte grina ein skvett ein dag.....det va jo så trist at me ikkje sko pakka mær......... men så e det jo så kjekkt å sjå adle igjen og. Me fekk knallgo julamiddag hos Erling sin mamme, Anna Sigrid, barre nogen timar itte me hadde landa i Norge for godt!! Det va supert! Å hu e jo blitt datafreak itte me reiste, så eg mistenke me må skravla me hena på MSN :o) Nå trippe di rondt å vente grådigt på oss på Halsnøy.....å om ikkje så mongen dagar e me der!! Me glede oss masse! Eg og vil sei tusen takk te alle så har fulgt me på bloggen........både dåkke som skrive hilsen å dåkke som ikkje skrive.......me vett dåkke har hengt me uansett. Det har gjort oss så utruligt gla der ute i den store "skummle" verden!! :o) TUSEN TAKK!!

Å vett dåkke ka? I februar komme tangolerarane våre te Oslo for å holda kurs........ Å me reise for å treffa di å kanskje ta ein Ocho Cortado elle to!! :o)
Me vil ønska alle EI GO JUL OG ET GODT NYTTÅR........ Måtte alle goe ting gå i oppfyllelse i det nya åre!!
Goe julaklemmar fra reisenissane Laila og Erling

5 kommentarer:

Anonym sa...

Velkomen heim att godtfolk!
Herligt å sjå dykk att!
Vonar på mykje kvalitetstid over nyttår!

Hurra!

kjellivar

Anonym sa...

Velkommen heim,

Passar utmerka at dykk kjem heim nå. Har mykje arbeid som eg skulle hatt hjelp til rundt huset. Snøen har ikkje lagt seg, men da er noko is som skulle vore hakka vekk - eg trur da må hakkast vekk, for saltet eg strødde i fjor stakk av med halve sementen..!. Eg sliter med denne lårhalsen igjen og får diverre ikkje gjort det sjølv.

Og korleis trur du tilstanden er på datamaskinen Erling? Utan brukarstøtte eit heilt år! Du kan koma 1.juledag og ta med sovepose. Skal få gløgg hos meg.

Ellers så ser eg fram til ei god rotbløyte 2.juledag. Og høyrer eg protestar, så blir det tvang.....eller barnevakt!

Skal bli godt å sjå dykk igjen.

Anonym sa...

happy holiday kos dere masse med alle sammen a hilse fra oss,vi var i dodehavet a jobbet igar masse hilsner fra mike a anat skulle jerne hatt dere hele vinteren sier mike .vi har det alle bra er ferdig med a feire hannuca kom tidlig i ar .kos dere hjemme ,a ta en tur snart igjen bare dere bestemmer hva tid ,glae i dere happy holiday klem fra alle i israel

Anonym sa...

Hallo. Ja dette blir siste kommentaren for denne gong.Det har vore KJEMPE KJEKKT å vore med dåko på tur.Eg har jo fått litt skrivetrening.No ynskjer me dåko allt godt og veldig glade for å ha dåko heim i god behold.God jul til alle som kjenner oss!!! Juleklem fra Anna Sigrid od Erik.

Anonym sa...

Hei hei, det har vært så gøy å følge dere på tur, har virkelig kost oss når vi har sett på bilder og lest kommentarene:-) Nå senker snart julefreden seg over oss alle og vi koser oss med familie og venner.Hils alle kjente dere treffer på vestlandet:-)Regner med at vi også får se en tango eller to i februar, gleder meg:-D Stor juleklem fra alle oss fire i tanumvn.264.