onsdag 7. februar 2007

Da er vi igang ...

Vi er endelig igang med turen vår!

Skikkelig handlerunde i dag .... ryggsekk til Erling og sovepose til Laila + en del andre praktiske ting (for vi er så ekstremt praktiske .... og ikke minst flinke til å planlegge :p) ( .....å det va kjempevanskeligt å finna ein sovepåse me fine farge..... :o) )

... så er turen fra Rio (
http://en.wikipedia.org/wiki/Rio_de_Janeiro) til Buenos Aires (http://en.wikipedia.org/wiki/Buenos_aires) bestilt. Må jo ha billett ut av Brasil for å få lov til å komme inn. Er en del land som vil ha det sånn, så da ble det slik.
Vi reiser den 26. feb til São Paulo (http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A3o_Paulo) via New York ... ingen stopp i meteropolen denne gang; får ta oss en New York tur en annen gang. I São blir det sikkert helt kaos ... gigantisk by, men det fikser vi lett ;) Etterpå reiser vi langs kysten til Rio.
Satser på å få litt brunfarge på de bleikfeite kroppene våre før Copacabana! (.....me e kje såååååå tjokke då.....)

Jepp! Gleder oss en hau! Detta blir fett'ass Jaaaaa!!!! det blir så kjekkt...

-e-

2 kommentarer:

Unknown sa...

hallo ja!!! ska sei for en leilighet dokka har funnet...skikkelig luksus!!hadde eg bare hattd sann nar me reiste...hehe
leste at dokka har allerede kjopt billett te argentina. dokka trenge ikkje det. det e nok at du har bevis pa at dokka har nok penger. men de spor ikke om det, siden dokka e fra norge. d e mer sann jalla land d gjelde for. uansett, sa far dokka ha kjempe god tur og kosa dokka masse!!!!!
klem Nina

Runar sa...

Litt misunnelig nå...Gjekk nettopp til jobben i sludd og vind med slaps til langt oppover knehalsane. Blei spruta på av alle bilane. Kan eg få bli med dåke??! God tur, då!
Runar